Kanapowe kibicowanie. Strona: 3

Dodano: 2008-12-19 15:07

Gorm-Herk (Anciliae)
Gorm-Herk
Wschowa Leszno Poznan Ciołkowo...

SAMAEL66 napisał(a):
Gorm-Herk a kto mówi że jak uprawiasz to nie możesz też kibicować innym :)
właśnie o ten poziom chodzi możesz grać czerpać z tego przyjemność ale poziom z zawodowcami jest nie porównywalny! do tego dochodzi klimat np wspólnego kibicowania na stadionie (nie mylić z burdami na stadionie hehe) lub spędzeniu miłego czasy przy piwku ze znajomymi

ano jak sie uprawia dany sport to jasne, ze sie kibicuje. wtedy chyba jest najlepiej ogladac bo wiesz, z czym musza sie zawodnicy uporac. racja.
ale wieksza czesc kibicow jednak siedzi na tylkach calymi dniami i ze sportem ma stycznosc tylko przed tv. i wydaje mi se, ze wlasnie to jest takie typowe kanapowe kibicowanie.

Dodano: 2008-12-19 15:58

_ina_ napisał(a):
[quote:c0dd7453b2="Paskievicz"][quote:c0dd7453b2="efunia"]Szkoda, że kibicujemy tylko wtedy, jak Polacy wygrywają. Ale to już chyba inny temat.

to oni kiedykolwiek wygrywają? :lol:[/quote:c0dd7453b2] a byliście kiedykolwiek na meczu siatkówki? wygrywają większość meczów, a miejsca na hali są wypełnione zawsze aż do ostatniego plastikowego krzesełka.[/quote:c0dd7453b2]
nie bywam ponieważ nasze polskie siatkarki są tak odpychające iż uniemożliwiają mi oglądanie meczu

najwyraźniej trybuny zapełniają wieliciele i wielbicielki pasztetów hehe

Dodano: 2008-12-19 16:36

ta? która jest pasztetem? tam się nie wygląda, tylko gra 8) a poza tym ośmielam się stwierdzić że mamy najładniejsze siatkarki na świecie [bo trochę ich widziałam], pomimo że dziewczynami nie przepadam :wink:

Dodano: 2008-12-19 16:38

SAMAEL66 (Bicz)
SAMAEL66
Bielsko-Biała Inowrocław (Finlandia 3 lata z życia)

to przejdź się na mecz siatkarzy
w tym przypadku chyba będzie ci obojętne czy są
odpychający czy nie
zaznaczam słowo chyba hehe

życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi

Dodano: 2008-12-19 19:28

Gorm-Herk napisał(a):
[quote:3a45e022a3="SAMAEL66"]Gorm-Herk a kto mówi że jak uprawiasz to nie możesz też kibicować innym :)
właśnie o ten poziom chodzi możesz grać czerpać z tego przyjemność ale poziom z zawodowcami jest nie porównywalny! do tego dochodzi klimat np wspólnego kibicowania na stadionie (nie mylić z burdami na stadionie hehe) lub spędzeniu miłego czasy przy piwku ze znajomymi

ano jak sie uprawia dany sport to jasne, ze sie kibicuje. wtedy chyba jest najlepiej ogladac bo wiesz, z czym musza sie zawodnicy uporac. racja.
ale wieksza czesc kibicow jednak siedzi na tylkach calymi dniami i ze sportem ma stycznosc tylko przed tv. i wydaje mi se, ze wlasnie to jest takie typowe kanapowe kibicowanie.[/quote:3a45e022a3]
Dokładnie :) Śmieszą mnie bardzo ludzie, którzy gopdzinami opowiadają jak to kochają sport, a potem okazuje się, że sprowadza się to oglądania transmisji z piwkiem w łapie :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2008-12-19 19:41

SAMAEL66 (Bicz)
SAMAEL66
Bielsko-Biała Inowrocław (Finlandia 3 lata z życia)

samo oglądanie/interesowanie się sportem tabelami, wynikami mnie nie śmieszy znam ludzi którzy na zakładach sportowych zarabiają a wiedzę maja duża na temat danej dziedziny

śmieszy mnie jedynie typ człowieka który ogląda np. Małysza i stwierdza że to patałach, a sam jak by miał tylko wejść na skocznie to by narobił w galoty hehe

życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi

Dodano: 2008-12-19 19:48

CrommCruaich napisał(a):
Dokładnie :) Śmieszą mnie bardzo ludzie, którzy gopdzinami opowiadają jak to kochają sport, a potem okazuje się, że sprowadza się to oglądania transmisji z piwkiem w łapie :)
no wiesz jakbym się tak uparła to mogłabym powiedzieć, że nie zawsze jest możliwość wyjścia na mecz, albo grania z kolegami w piłkę w ogródku babci. a w telewizorze zawsze coś się dzieje. no chyba, że ktoś ma tyle szczęścia i ochoty, że się wkręca na wyjazdy 8)

Dodano: 2008-12-19 20:09

SAMAEL66 napisał(a):
samo oglądanie/interesowanie się sportem tabelami, wynikami mnie nie śmieszy znam ludzi którzy na zakładach sportowych zarabiają a wiedzę maja duża na temat danej dziedziny

śmieszy mnie jedynie typ człowieka który ogląda np. Małysza i stwierdza że to patałach, a sam jak by miał tylko wejść na skocznie to by narobił w galoty hehe

Właśnie ten drugi typ ludzi miałem na myśli :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2008-12-20 10:27

SAMAEL66 napisał(a):
ta...skąd ja to znam...w moim mieście na hali miejskiej calutki dzień aż do późnego wieczora przesiaduje trzech dziadków i komentują wszystko przez cały mecz. pewnie nie zrobiłoby mi to różnicy, gdyby nie to, że prawie cała hala musi tego słuchać, a sama tam gram więc wiem jak to potrafi naku*wić... :roll:

Dodano: 2008-12-20 13:57

Gorm-Herk (Anciliae)
Gorm-Herk
Wschowa Leszno Poznan Ciołkowo...

a nie da sie od czasu do czasu, przez "pomylke" w takiego dziadka przywalic z pilki? trzeba walczyc

uuuogolnie to sa tez dyscypliny, ktorych sie nia da uprawiac. pozostaje ogladanie. na ten przyklad F1.

Dodano: 2008-12-20 16:29

Gorm-Herk napisał(a):
a nie da sie od czasu do czasu, przez "pomylke" w takiego dziadka przywalic z pilki?
wole nie próbować średnia wieku dziadków jakieś 120 lat nie chciałabym mieć któregoś na sumieniu :wink: raz z nerwów zdarzyło mi się nawet [kulturalnie oczywiście 8)] zwrócić uwagę to dostałam, za przeproszeniem, zjebę od trenera. przecież prosić nie będę, żeby ciszej komentował.

Dodano: 2008-12-24 08:20

Paskievicz napisał(a):
[quote:6c794b05d9="efunia"]Szkoda, że kibicujemy tylko wtedy, jak Polacy wygrywają. Ale to już chyba inny temat.

to oni kiedykolwiek wygrywają? :lol:[/quote:6c794b05d9]

Przez eliminacje do Mistrzostw Europy przeszli w całkiem dobrym stylu...ale to, co pokazali na samych mistrzostwach to...no wiadomo.

Dodano: 2009-10-16 17:18

słyszałam,że teraz jest jakiś bojkot ws. PZPN (www.koniecpzpn.pl)więc chyba kibicom zostanie jedynie telewizorek :wink:

Dodano: 2009-10-16 17:26

Hoho to odkopali temat :D

Sic itur ad astra !

Dodano: 2009-10-16 17:56

Interesuje mnie jak się potoczy ta sprawa PZPN vs Kibice. Ja stawiam że Kibice wygrają!(nie ma to jak fanatyzm :) ) Już widze te puste trubyny na stadionie i reprezentacje grającą z przeciwnikami. :lol:

"Wojna o pokój , jest jak pieprzenie dla cnoty"

Dodano: 2009-10-17 09:11

ja proponuję akcję www.konieckibicow.pl 8)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło